Szórakozás

Pincér lesz a sikeres magyar színészből?

Kamarás Iván a tengerentúlon próbál szerencsét. Vajon mire viszi Amerikában a hazájában sikeres színész?

Vajon egy magyar színész csak pincér lehet Hollywoodban? Kamarás Iván most kideríti az igazságot. Egy magyar színész a film fővárosában. Kamarás Iván kalandjai, itt a KAMERIKA blogon!


„Az ember életében van olyan pillanat, amikor minden úgy alakul körülötte, hogy egyszer csak azt mondja: na, most váltok. Most valami más, valami új kell. Ezt éreztem én is” – írja Kamarás Iván mostantól futó blogjában. Iván nem sokat gondolkodott a mehetnéken, inkább ment. Jó messzire, illetve színészként hova máshova, mint Hollywoodba.


„Mivel mindig is vágytam Amerikába, mindig is kíváncsi voltam arra, milyen lehet ott élni, dolgozni. Ezért úgy döntöttem: elmegyek. Mindössze egy-két címmel a zsebemben elindultam, a többit pedig a véletlenre bíztam…”
Iván kiutazásának az is célja, hogy bebizonyítsa: nem igaz a rosszindulatú állítás, miszerint egy magyar színész csak pincér lehet a film nagyvárosában.


„Sok mindent írtak már a lapok azokról a kollegáimról és persze rólam is, akik Magyarországon kívül is megméretették magukat. Ezek az anyagok vagy világsztárrá avatnak szinte bárkit – akár két mondatos statiszta szerep után is-, vagy maró gúnnyal azt bizonygatják,hogy magyar színész maximum pincér lehet Hollywoodban. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább én írom le mindazt ami velem történt és történik, jót, rosszat egyaránt, mert az igazság odaát, vagyis ideát van…”


Tehát, hetente kétszer, Kamarás Iván kalandjai a színész tollából: KAMERIKA, azaz Kamarás Iván Amerikája!
http://kamerika.blog.nlcafe.hu/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik