Szórakozás

Padlóra került Oláh Ibolya

oláh-ibolya (oláh ibolya, )
oláh-ibolya (oláh ibolya, )

Pszichiáter kezeli, cégét adótartozása miatt felszámolták, számlaképtelenné vált – írja a Blikk.

Oláh Ibolyát az anyagi gondok mellett magánéleti válsága is megviselte, gyomorfekélyt kapott, összeomlott, jelenleg pszichiátriai kezelés alatt áll. A lap emlékeztet rá, hogy az énekesnő kálváriája négy éve kezdődött, amikor a Casting minden című filmért nem kapta meg 2 millió forintos gázsiját. A pénzért négy évig pereskedett, a bíróság neki adott igazat, ám hiába kötött peren kívüli egyezséget, nem kapta meg a pénzt.

Az adóhatóság felszámolta betéti társaságát. Ibolya a napokban a Szabad Föld nevű újságnak elárulta: pszichiátriai kezelés alatt áll. Összeomlott, fáradt, gyenge, nem tud százszázalékosan teljesíteni. Gyomorfekélye is van, nem érez késztetést az evésre, bébiételekkel tartja fenn magát, hatvannyolc kilóról ötvenkettőre fogyott. Oláh Ibolya elmondta: szeretne meggyógyulni, talpra állni, és élvezni az életet, de ehhez az kell, hogy anyagilag is biztos jövőt teremtsen magának, jelenleg azonban még a számlaadás is gondot okoz neki.

Az énekesnő ügyvédje, Ruttner György a Blikknek azt mondta: Oláh Ibolya a gyomorfekélyéből rendbe jöhet, de anyagilag nehezebb, hiszen cége megszűnésével számlaképtelenné vált, tehát a koncertek után nehézséget okoz, hogyan fizessék ki a munkáját. Az utóbbi esztendőben annyi negatívum érte, hogy nyugtatókat kellett szednie – tette hozzá az ügyvéd.

Az egyébként, hogy lelkileg nincs jól, nem újdonság, hiszen – mint a Hír24 korábban megírta – a Megasztár felfedezettje azt sem titkolta februárban, hogy egyszer megfogalmazódott benne, befejezi az életét. Volt olyan mélyen, hogy az öngyilkosságra gondolt, mert nem találta a kiutat. Arról azonban nem kívánt nyilatkozni, mikor történt ez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik