Szórakozás

szeX-faktor: Túl dögös a tehetségkutató új zsűritagja

A nézőszámot akarja növelni az X-Faktort sugárzó csatorna, ezért minden eszközt bevetnek a készítők.

A második X-Faktor kezdődik Amerikában, és a Fox csatorna nagyon reméli, hogy az idei széria nézőcsúcsot dönt. Éppen ezért cserélték le a két női zsűritagot, mert a felmérések szerint miattuk pártolt el a legtöbb néző a műsortól. Az idei évre viszont megszerezték maguknak Britney Spearst.

A 30 éves énekesnő 15 millió dolláros szerződést írt alá, cserébe igen magas vele szemben az elvárás. Britney ígéri, nem csalódnak benne. „Ez merőben más, mint bármi, amit korábban csináltam, de készen állok arra, hogy adjak a világnak egy igazi sztárt.”

Sokan kíváncsiak arra, Britney hogyan állja majd meg a helyét mentorként, ő pedig szeretne mindenkit lenyűgözni. Ez a műsor első sajtótájékoztatóján is kiderült. „Nem volt biztos abban, hogy melyik ruha lenne a legmegfelelőbb, ezért két testhezálló minit pakolt be magának – meséli a Fox stúdió egyik alkalmazottja. – Nem hagyott sokat a képzeletünkre egyik darab sem.”

A másik női zsűritag is minit viselt, így a sajtótájékoztató után sokan viccesen csak seX- Factor néven kezdték emlegetni a műsort, ahol a két új tag „forró perceket” ígér a nézőknek. De biztosan nem csak az öltözetükkel akarják ezt elérni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik