Szórakozás

Átszúrták a magyar sztár édesanyjának artériáját

Otthon lábadozik Zámbó Jimmy édesanyja, akit néhány nappal ezelőtt életveszélyes állapotba szállítottak kórházba. A friss hírekről fia, Árpi számolt be a Hír24-nek.

Azt mondja, rettenetesen megijedtek, amikor észrevették, hogy 83 éves édesanyjuk lába teljesen befeketedett. Azonnal kórházba vitték, ahol megállapították, hogy Anna néninek belső vérzése van. Azért, hogy mentsék az életét, vérátömlesztést kapott.

„Édesanyám szellemileg teljesen jól van, de nagyon kell rá figyelni, mert szívritmus-szabályozóval él. Ráadásul annak idején szerintünk hiba történt az operáció során, úgy vélem emiatt vérzett be most is a lába. Amikor pár évvel ezelőtt megkatéterezték a szívét, akkor véletlenül átszúrták az artériáját. Ezt nem én mondom, hanem egy orvostól hallottam, aki azt is kijelentette, hogy az egyik kollégája elszúrta a dolgot. Nem akartunk botrányt csinálni, nem jelentettünk fel senkit, nem pereskedtünk” – mondja Árpi, aki természetesen nagyon aggódik beteg édesanyjáért, akit a történtek óta egy percre sem hagynak magára.

Zámbó Jimmy testvérétől azt is megtudtuk, hogy bár Anna nénit kiengedték a kórházból, ellenőrzésekre és további kivizsgálásokra még vissza kell járnia. Azt szeretnék tisztázni, hogy pontosan mi okozta nála a belső vérzést, hiszen attól félnek, hogy ez a későbbiek folyamán is megismétlődhet.

Miközben a család egyik fele a beteg Anna nénit ápolja, addig a többiek már gőzerővel készülődnek a május 25-én induló Zámbó Jimmy emlékturnéra. A műsort nemcsak Magyarországon láthatják a rajongók, hanem Romániában és Szlovákiában is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik