Szórakozás

Túl messzire ment Liptai Claudia? Jól megkapta

Hétről hétre egyre többet viccelődnek egymással a Megasztár zsűritagjai. Mindebből természetesen a csípős beszólásairól ismert Liptai Claudia sem maradhat ki.

Ahogy két éve Friderikusz Sándorral, most többnyire Bochkor Gáborral viccelődik a Megasztárban Liptai Claudia. A műsorvezető pénteken rögtön Bochi froclizásával indított, amikor is kijelentette, a zsűritagok ebben a szériában igazi polihisztorok, bár ő úgy véli, Gábor nem ismeri a szó jelentését. Az ítész minderre csupán grimaszolt egyet, és közölte Liptaival, hogy szívesen tanít neki még néhány szót.

Pénteken egy dal erejéig Bochkor Gábor Talán Attilával állt színpadra.  “Éreztem, tudtam, valamit egyszer majd kell csinálnod, hogy szimpatikussá válj” – jegyezte meg Claudia, és egyértelműen Bochi gitárszólójára utalt.
A hatalmas siker után a duettpartnerek elárulták, skálázás helyett közös iszogatással készültek a produkcióra. Ezt Claudia ismét nem hagyta szó nélkül.


Ezúttal Falusi Mariann sem kímélte ítésztársát. Miután Bochkor kifejtette, sosem akart zenész lenni, csupán otthon, a kanapén gitározik, a Pa-Dö-Dő énekesnője azt tudakolta, mit tud még Gábor a kanapén jól csinálni, majd elnézést kért Várkonyi Anditól.

Claudia és Gábor szóváltásai egyébként minden adásban okoznak vicces pillanatokat, néhány hete a szép műsorvezető attól fogott padlót, hogy barátnője párja az egyik előadó dala közben a LED-falon hímivarsejteket vizionált. Liptai akkor is megjegyezte, elképzeli, hogy a közönség soraiban ülő Várkonyi Andi arcáról most sül le a bőr, ám a rádiós szerelme csupán mosolyog a beszólásokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik