Szórakozás

Elkábították Puzsér Róbertet? Elveszítette eszméletét?

A Csillag Születik kritikusa állítja, semmire sem emlékszik a szombati élő adásból "filmszakadása" volt.

Meglepően kedves és készséges volt a Csillag Születik szombati élő adásán Puzsér Róbert. A kritikus tőle szokatlan módon hófehérbe öltözött a tehetségkutató negyedik adására, melyért meg is kapta Hajós András ostorozását. „Attól, hogy valaki hófehérbe öltözik, még hentes marad” – mondta rögtön a műsor elején Hajós András, akinek beszólására csak nyugodtan, széles mosollyal az arcán reagált Puzsér Róbert.

„A harag, a félelem, a gyűlölet: ez mind az erő sötét oldala. Óvakodj az erő sötét oldalától, András” – válaszolt higgadtan a szókimondó zsűritag, aki azt is elárulta, hogy a nézők épp egy pálfordulásnak lehetnek szemtanúi. „Sötét Puzsér alászállt, és megszületett fehér Puzsér. Ő tért vissza hozzátok. Ez a fényes felem” – mondta élő adásban Puzsér Róbert, aki az adás ideje alatt többször is széles mosolyra húzta a száját, sőt még az is előfordult, hogy megtapsolt egy-egy produkciót.

A kritikus szokatlan viselkedése mindenkinek feltűnt. Ám arra, hogy a zsűritag miért változott meg ennyire, maga az érintett sem tudott választ adni. „„Teljes filmszakadásom volt. Kiesett az egész műsor. Azt sem tudom, mi történt, úgyhogy nem tudok arra választ adni, hogy miért viselkedtem úgy, ahogy mesélik nekem. Állítólag kedves voltam a versenyzőkkel”” – nyilatkozta a Hír24-nek Puzsér Róbert az adás után.

A kritikus bár nem emlékezett arra, miket is mondott, arra viszont igen, mitől eshetett ki több órányi történés. „Az utolsó emlékem az, hogy a Hajóssal iszogatunk valami gyümölcslevet. Csak arra tudok gondolni, hogy a poharamba tett valamit,mert azután kiesett minden. A következő, amire emlékszem, hogy a Quantum XXL-el fényképezkedem a műsor után” – árulta el indulatokat sem nélkülözve Puzsér Róbert, aki hazatérve megpróbálta rekonstruálni az eseményeket.

„Ne kérdezgesse tőlem senki, hogy miért voltam ilyen! Azt se tudom, hogy milyen voltam. Hazamegyek, visszanézem az adást és rekonstruálom, hogy mi történt” – mondta Puzsér Róbert, aki a prügyi duó kiesésével – bár csak utólag értesült róla – maximálisan egyet értett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik