Szórakozás

Depressziós lett a TV2 kirúgott sztárja – Drámai vallomás

Bár szépségkirálynő már biztosan nem lesz, nem mond le a modellkarrierről Jennifer Mayle. A szépség a Plus Size modellek világában próbál boldogulni, igaz, ahhoz meg nem elég "kövér".

Mint már megírtuk, hiába lett közönségkedvenc, súlyfeleslege miatt kizárták a Szépségkirálynő-választás döntősei közül Jennifert. Hajdú Péter úgy véli, hiába szép a lány arca, ezzel a testalkattal nincs helye a legszebb 21 lány között.

Jennifer elmondta, korábban, a modellpálya kapujában is gondot okozott a testsúlya. Többször kérték ügynökségek, fogyjon 5-10 kilót, és ő kínkeservek árán meg is tette. Jenny elmondta, soha nem tudta hosszú távon megtartani a súlyát, hiszen nem csontsovány alkat, ráadásul a koplalástól depressziós lett, az arca beesett, így feladta a küzdelmet a kilókkal.

Jennifert az mindenesetre bántja, hogy úgy beszélnek róla, mintha plusz 20 kiló lenne rajta. Megtudtuk, hogy a lány a 180 centijéhez mindössze 66 kiló, ami a legnagyobb rosszindulattal sem nevezhető túlsúlynak.

Most, az újabb kudarc után Jenny úgy döntött, Plus Size modell lesz, ám ehhez viszont híznia kell. “Mindenképp fel kell szednie pár kilót, szélesebb kell lennie a csípőjének, a 96-os csípő nálunk keskenynek számít” – mondta az ügynökség vezetője, és hozzátette, Jennifer szép karriert futhat be.

Demmer Erika, hazánk egyik legismertebb Plus Size modellje elmondta, se Jennifer esetében, sem nála nincs szó arról, hogy kövérek lennének. A Plus Size csupán annyit jelent, hogy a modellvilágban számít túlsúlyosnak valaki. Jennifer egyébként 38-as, Erika 42-es ruhákat visel.

Jennifer Mayle azt is elárulta, nem véletlenül nevezett be a Szépségkirálynőbe. “Szeretném megmutatni, hogy nem csak a csontsovány lányoknak van helyük a szépségiparban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik