Szórakozás

Anti Fitness Club klippremier a VIVA Interaktívban

A legjobb együttes Comet-gömbjére is jelölt Anti Fitness Club legújabb számához készült klip május 14-én debütál a megújult Interaktívban.

Május 14-én a VIVA Televízión mutatják be először a közönségnek az Anti Fitness Club legújabb klipjét, amely a Metamorphosis című albumon szereplő Mennyországhoz készült. A legjobb együttes Comet-gömbjére jelölt csapat, a nem szűnő vágyódásról szóló slágeréhez forgatott filmben ezúttal egyedül Molnár Tamás „ToMi” szerepel.

„Több szempontból más ez a video, mint elődjei. Bár zenekar vagyunk, ebben a kisfimben egyedül szerepelek a csapatból, mivel a történet ezt kívánta. A dal tulajdonképp a nem szűnő vágyódást önti sorokba. A klip metaforákkal élve mutatja be egy elhagyott szerelmes vívódását – meséli ToMi.

– A Mennyország saját élményből táplálkozik, mégis kihívást jelentett a szerep. Néhol már-már színészként kellett helyt állnom, ráadásul a 2 napos forgatás alatt végig tetőtől talpig vizesen álltam kamera elé, ami azért meglehetősen próbára tett.”

A klipet – ahogy a csapat utóbbi két videóját is – a zenekar dobosa, Fekete Balázs “Feka” vágta. A rajongók először május 14-én láthatják a klipet a megújult Interaktívban, élőben először a lemezbemutató koncerten lesz hallható május 19-én a Pecsa Music Hall-ban, és a csapat fellép június 14-én az idei VIVA Comet gálán is.

Anti Fitness Club: Mennyország klippremier 2012. május 14-én az Interaktívban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik