Szórakozás

Rettenetesen meghízott a magyar énekesnő

Visszaszedte kínkeservesen leadott kilóit Baby Gabi. A lány néhány nappal ezelőtt megdöbbentően gömbölyűen állt kamerák elé.

Folyamatosan változik Baby Gabi testsúlya. Az énekesnő a minap a Mokkában vendégeskedett, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a csinos lányra jónéhány kiló felszaladt. Úgy tűnik, Gabit is érinti a gyakran  fogyókúrázók életét megkeserítő jojóeffektus, szinte biztos, hogy nemsokára ismét karcsúan áll kamerák elé.

Gabi korábban már beszélt arról, hogy először édesanyja halálát követően gömbölyödött ki. Nehéz időszakon ment át, orvosok által felírt gyógyszereket szedett, amelyektől egy év alatt 10 kilót szedett fel, amelytől lassan sikerült megszabadulnia.


A kilók azonban visszakúsztak az énekesnőre, így tavaly ismét fogyókúrába kezdett. Gabinak nem volt könnyű dolga, hiába edzett és vonta meg magál a szénhidrátot, csak nem mutatott kevesebbet alatta a mérleg. Ekkor szakemberhez fordult. A dietetikus  azt kérte tőle, írja össze kedvenc ételeit. Miután az énekesnő ezt megtette, a szakember ezekből összeállította fogyókúrás étrendjét,amelynek segítségével 12 kilót adott le, amely minden bizonnyal újra sikerül majd neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik