Szórakozás

Átok ül a magyar színésznőn

Totálkárosra törte a túraautók versenyére kapott autóját Kapócs Zsóka, aki a verseny közben elszámította a féktávot. A színésznő karcolás nélkül úszta meg a balesetet, ahogy anno a cunamit is.

Szinte csak a szerencsén múlott, hogy Kapócs Zsókának nem lett komolyabb baja abban a balesetben, melyben autója megpördült majd fejre állt. A színésznő épp a túraautók versenyén vett részt, amikor egy kanyarban elszámította a féktávot, és balesetet szenvedett.

„Próbáltam lassítani az autót, de már szinte minden mindegy volt” – nyilatkozta a színésznő, aki egy hónapig készült a versenyre. Ám a kedvezőtlen, poros útviszony és a tapasztalatlanság balesetet eredményezett, melyet a színésznő megúszott.

„Mindenki levonta a konzekvenciát, senki sem szeretne hibázni ebben a versenyben. Hála a jó égnek, nem lett senkinek semmi baja” – mondta a színésznő, akinek nem ez volt az egyetlen eset, amikor veszélyben volt az élete.

„Ez mostantól a harmadik születésnapom lesz. Az első február 19-én van, a másodikat azóta tartom, mióta túléltem a cunamit Phuketen, és most ez lesz a harmadik. A Jóistennek dolga van velem” – mondta bizakodóan a színésznő, aki nem szeretné kísérteni a sorsot, ám a történtek ellenére a versenyzést nem adja fel.

Pedig a színésznőnek minden oka meglenne arra, hogy visszavegyen a tempóból és jobban figyeljen magára. Hiszen életében már több szerencsétlenség is érte. Először egy vitorlásversenyen esett rá egy betontömb, mely miatt eltört a színésznő lábujja. Kapócs Zsóka akkor hetekig bicegett és csak nehezen épült fel a lábtörésből.

Rá két évre viszont újabb szerencsétlenség érte az egykori szépségkirálynőt. Zsóka akkor egy hirtelen jött utazási ajánlatnak dőlt be, édesanyjával együtt. Anya és lánya Tenerifére utazott, ahol egy csótányos szobában szállásolták el őket. Ráadásul még ki is rabolták a pórul járt párost, ellopva a szobában tárolt pénzt és ékszereket. Akkor csak a szerencsén múlott, hogy Zsóka és édesanyja végül haza tudtak jutni. Mindezek után a thaiföldi cunami és a mostani autóbaleset csak hab a tortán. Lehet, hogy Kapócs Zsóka tényleg minden idők legpechesebb színésznője?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik