Szórakozás

Willis emberei képzik ki Árpa Attilát

Megkezdte a taktikai kiképzést Árpa Attila, aki Bruce Willis egyik ellenfele lesz a Die Hard 5. című szuperprodukcióban - írja a Blikk.hu

Bár a magyar színész már forgatott egy jelenetet, a komoly akciók és lövöldözések még csak most jönnek, ezért sokat kell még tanulnia arról, hogyan kell a filmbeli fegyvereket használni.

„Rendes kiképzést kapok arról, hogy kell használni a gépfegyvert, a gránátvetőt, a speciális kommandós jelbeszédet, vagy például azt, hogy krízishelyzetben hogyan kell tárat cserélni” – árulta el Árpa Attila, aki nagyon várja már a sűrű forgatást, amikor Bruce Willisszel is lesz közös jelenete.

Hétfőn egyébként a világsztár a Szabadság téren, a volt MTV-székházban forgatott. Délután, amikor távozott, mosolygott a rá leső fotósokra. Árpa nemcsak komoly szerepet kapott az év filmjében, de ő és Willis több közös jelenetben is összemérheti, melyikük a nagyobb macsó, a keményebb harcos. Ismerve a Die Hard-filmeket, szinte biztosra vehetjük, hogy életre-halálra harcolnak majd, ennek ellenére Árpának nagyon kell majd vigyáznia, nehogy túlságosan bizonyítani akarjon, és esetleg kiüsse a sztárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik