Szórakozás

Elképesztő! Milliókat hozhat Stohl börtönbüntetése

Kiszámolták, mennyit profitálhat Stohl András és a vele kapcsolatban lévők abból, hogy a színész börtönben ült. Ez állítólag több tízmilliós tétel is lehet, ha a színész nem szúr el időközben valamit.

Talán Stohl András az egyetlen olyan magyar celeb, aki minden szempontból pozitívan jött ki börtönbüntetéséből. De nemcsak ő profitálhat abból, hogy hónapokig börtönben ült, hanem a vele kapcsolatban állók is. Munkáltatóinak kifejezetten jól jött, hogy a szabadságvesztés által rá irányult a reflektorfény, hiszen így sokkal többen akarták megnézni a vele reklámozott darabokat, illetve televíziós műsorokat, mint korábban.

Ezt egyébként már akkor látni lehetett, amikor elkezdték árulni a színházjegyeket a Stohl főszereplésével bemutatott darabokra. Ahogy fogalmaztak, a nézők megrohamozták a pénztárakat. Hogy ez bevételben pontosan mit jelenthet, nem lehet megmondani, de az a gazdasággal foglalkozók szerint biztosan milliós tétel. Ezért is érthetetlen egyébként, hogy az RTL Klub miért nem teszi már képernyőre a börtönt is megjárt hírességet. Nyilvánvaló egyébként, hogy valami nagy durranásra készülnek Stohllal kapcsolatban, és ez csak a vihar előtti csend.

Aztán ott van a börtönnapló, aminek sorsával kapcsolatban még mindig csak találgatások vannak, pedig a könyvkiadással foglalkozók szerint ez is szép summát hozhatna a Stohl famíliának, akik ráadásul, mint ismeretes nincsenek éppen fényes anyagi helyzetben.

A legutóbbi hírek szerint azonban nem csak a színész és munkáltatói azok, akik jól járhatnak a mostani helyzetben. A legfrissebb hírek szerint a lányából modellt szeretnének faragni, ám azt még nem lehet tudni, hogy Stohlnak sikerül-e megegyeznie az ügynökséggel. A hozzáértők szerint a híresség lánya biztosan a keresett és jól kereső modellek közé kerülhetne pillanatok alatt, amit, ha okos, biztosan ki is használ majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik