Szórakozás

Azt mondják: még mindig együtt van a ValóVilág szerelmespárja

Szinte mindent együtt csinál VV Kinga és Attila, akik néhány héttel ezelőtt hivatalosan is bejelentették szakításuk. A páros ennek ellenére sok időt tölt együtt.

Bombaként robbant a hír, miszerint szakított VV Kinga és Attila. A szerelmespár akkor szűkszavúan nyilatkozott a kapcsolat végét jelentő okokról. Ám az egyértelművé vált, hogy a kapcsolat felbontását Attila kezdeményezte. Az összeférhetetlen valóságshow-szereplő szerint bár megpróbáltak összecsiszolódni, hamar kiderült, hogy mégsem illenek össze.

Kingát elmondása szerint váratlanul érte szerelme döntése, így a lány a szakítást követően könnyek között nyilatkozott érzéseiről. Egyesek szerint azonban csak színjáték volt a Valóvilág üdvöskéinek elválása. Igaz, Attila akkor ígéretet tett rá, hogy a történtek ellenére is megmarad a barátság közte és a szőkeség között. Úgy látszik, az összeférhetetlen játékos ehhez az ígéretéhez tartja is magát.Olyannyira, hogy mostanság már többen is megkérdőjelezték, valóban csak barátság van-e az egykori szerelmesek között.

Ugyanis Kinga és a VV5 nyertese mostanában ismét sok időt töltenek együtt. Legutóbb Attila kutyáját látogatta meg az egykori szerelmespár. „Az én kutyám még mindig Karcsi haveromnál van, vidéken. De szoktam látogatni, tegnap is kint voltunk nála Kingával” – írta közösségi oldalán VV Attila, aki a vásárlást is egykori kedvesével intézte a minap. Ráadásul az egykori páros nem is titkolja, hogy gyakran találkozgatnak. Vajon újra összemelegedhet az egykori szerelmespár vagy csak benne ragadtak egy se vele-se nélküle viszonyban, esetleg az egész szakítá csak színjáték volt?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik