Szórakozás

Kifordult magából a TV2 sztárja – Rá sem ismerni

Megdöbbentő változáson esett át Kondákor Zsófi. A Jóban Rosszban gátlásos rezidense igazi vad csajként látható ma este a TV2 képernyőjén.

Piercingek, égnek álló haj, szakadt harisnya és extramini szoknya: Kondákor Zsófi punkra váltott.  A színésznő még azt sem bánja,  hogy hosszú fürtjeiről le kellett mondania a szerep érdekében. A Veronkát alakító sorozatszereplő azért is mondott rögtön igent a rövidebb frizurára, mert évekig viselt hasonló hajat fiatalkorában is. Zsófi elárulta, a valóságban sosem tartotta magát lázadó típusnak, egyetlen extrém vágya a rikító piros hajszín volt.

“Veronkának elege lett abból, hogy mindenki megalázza, átgázol rajta, így elhatározza, hogy a sarkára áll. Szeretné, ha ezt a belső változást a külseje is tükrözné. Nem árulok el azonban titkot, ha azt mondom, Veronka lélekben így is ugyanaz az önbizalom hiányos lány marad” mesélte karakterének átváltozásáról Zsófi.


“A vágást szívesen bevállaltam, úgyis mindig összefogva hordtam a hajam. Fiatal lányként egészen hosszú ideig mindössze pár centis frizurám volt. Imádtam a rockzenét, de sosem voltam punk, pedig sok barátom ezt az irányzatot képviselte. Mindezek ellenére nem voltam lázadó tinédzser, nem is viseltem szélsőséges ruhákat, vagy kiegészítőket. Egy őrültségem volt: mindig élénkpiros színű hajra vágytam, de akkoriban csak vörös festékre bukkantam, így ez sosem teljesült” –  tette hozzá a TV2 sikersorozatának színésznője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik