Szórakozás

Rettentően aggódik a magyar énekesnő

Zoltán Erika férje marokszámra szedi a gyógyszereket. Az énekesnő nyugtalan, fél, hogy a piruláknak előbb-utóbb mellékhatásai lesznek.

Zoltán Erika évek óta cukorbeteg és magas vérnyomással küszködő férje az utóbbi időben a Megasztár koreográfusaként igencsak túlhajtja magát. Ám az énekesnő szerint nem ez a legnagyobb baj, őt az nyugtalanítja, hogy Robi többféle gyógyszert szed, amelyekről meg sem próbál lemondani.

“Egyszer annyira roszul lett az utójában, hogy percekig nem is mert kiszállni: Úgy érezte, hogy infarktusa van. Szerencsére talált egy gyógyszertárat, ahol segítettek” – mesélte Erika, és hozzátette, Robi azóta méginkább ragaszkodik a pirulákhoz.

Az énekesnő azonban a természetes gyógymódok híveként rosszallóan nézi férje gyógyszerszedését, aggódik, hogy előbb-utóbb mellékhatásai lesznek a tablettáknak. “Sokszor kértem már, hogy próbáljon ki természetes gyógymódokat, hátha visszaszoríthatnánk a cukorbetegséget, és a magas vérnyoásra is van csomó jó recept” – állítja Erika, ám férje tartja magát az orvosok utasításaihoz.

Hogy miként próbál mégis Zoltán Erika odagfigyelni Robi egészségére, a Storyban olvasható

Ajánlott videó

Olvasói sztorik