Szórakozás

Kiveri a biztosítékot a Csillag Születik sztárvendége

László Attila után most Soerii&Poolek lép fel a Csillag Születik második élő show-ján. A duó tanácsokat is ad a kiscsillagoknak.

A múlt héten kegyetlen kritikával illette Puzsér Róbert a Csillag Születik első sztárfellépőjét, László Attilát. A kritikust még az sem zavarta, hogy László Attila az előző Csillag Születik felfedezettje. Míg a fiatal fiú a múltkor leginkább hideget kapott, el sem lehet képzelni, mit fog kapni Soerii&Poolek, akik ma este lépnek fel a tehetségkutatóban.

A meghatározhatatlan stílusú formáció korábban többször is kacérkodott azzal, hogy jelentkeznek a Csillag Születikbe, ám elmondásuk szerint ők már akkora sztárok, hogy előbb vagy utóbb úgyis meghívják őket a műsorba. Álmuk valóra is vált, így a zenészek szeretnék tovább adni a siker receptjét, s hasznos tanácsokkal ellátni a kiscsillagokat.

Szerintük ugyanis bárkiből lehet olyan nagy sztár, mint belőlük. Az öniróniát és a humort sem nélkülöző páros hatalmas bulit ígér a Csillag Születik második élő show-ján, amelyen – a produkciót látva ‒ Puzsér Róbert egész biztosan megcsillogtatja majd kritikai érzékét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik