Szórakozás

Szörnyű kínokat élt át a ValóVilág plasztikcicája

VV Dya hosszú huzavona után szánta rá magát az ajakfeltöltésre. A fájdalomtól rettegett, ám a helyzet az orvosi székben ülve csak fokozódott.

VV Dya már hosszú ideje tervezgette, hogy mesterséges úton turbózza fel ajkait. Ám a plasztikcica az első alkalommal meghátrált a beavatkozástól. A ValóVilág üdvöskéje közvetlenül a beavatkozás előtt gondolta meg magát. Dya akkor úgy érezte nincs szüksége teltebb ajkakra, ám döntésében a fájdalomtól való félelem is közrejátszott.

Úgy látszik az egykori ValóVilág szereplő mostanra meggondolta magát. Hiszen a dúskeblű lány villabéli legjobb barátnője, Kinga kíséretében szánta rá magát az ajakfeltöltésre. „Kicsit izgulok” – mondta a Fókusz kamerái előtt VV Dya, akit Kinga támogatott a beavatkozás alatt.

Ám még ez is kevés volt ahhoz, hogy a lánynál ne törjön el a mécses. A plasztikcica ugyanis olyannyira rosszul bírta a beavatkozást, hogy már az érzéstelenítő injekciónál potyogtak a könnyei. Dya könnyfakadása, még Kingát is elbizonytalanította, aki korábban szintén kacérkodott az ajakfeltöltés gondolatával.

„Majd Dya elmeséli, hogyan élte meg ezt az elmúlt fél órát” – mondta VV Kinga, aki már egy cseppet sem lelkesedik az ajakfeltöltésért. Nemúgy, mint barátnője, Dya, akinek két nap kényszerpihenő után az egész világ megcsodálhatja plasztikai úton feltuningolt ajkait. VV Dya ajakfeltöltését ide kattintva nézheti meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik