Szórakozás

VV Annamária és VV Attila összeveszett

Az elmúlt két hétben VV Annamari és VV Attila között éles szóváltások voltak, és egy ideig úgy tűnt, nem is sikerül rendezni a viszonyukat.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy a ValóVilág összeférhetetlen játékosa, VV Attila törölte az ismerősei közül VV Annamarit. A hatalmas átalakításon átesett lány akkor értetlenül állt az eset előtt. Bár Attilát többször is megpróbálta számonkérni, nem járt sikerrel. Úgy tűnt, a dolgot helyre lehetett volna hozni, ám mostanra bizonyossá vált, hogy nem. VV Attila ugyanis többször is Annamarin köszörülte a nyelvét az utóbbi időben.

Először a lány átalakulására tett gúnyos megjegyzést a közösségi oldalán, majd később így írt egykori játékostársáról az egyik összefoglaló megtekintését követően. „Ami nagyon tetszik, hogy bár nem sokat tettünk érte, mindössze egyszer ajánlottuk Annamarit Verának, mert szabadultunk volna már a furától, és ez be is jött… Az érzékenylelkű Vera kint is hagyta, mint a huzat. Tetszett…” – írta VV Attila, aki később törölte néhány Annamarival kapcsolatos bejegyzését.

Legalábbis a ValóVilág fura játékosa szerint ez történt. Azonban a villa egykori fura lánya mindent dokumentált Attila beszólásaiból. Saját közösségi oldalán pedig reagál is az őt ért támadásokra.

Egyesek már azt állították – biztos forrásra hivatkozva – hogy Annamari perelni akarja Attilát, de a HÍR24 kiderítette az igazságot: a furcsa lánynak eszében sem volt jogi lépéseket tenni, sőt örül, hogy úgy, ahogy rendezni tudta Attilával a viszonyát. Azt senki nem tudja, ki akarja mindenáron összeugrasztani az egykori villatársakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik