Szórakozás

Melleket növesztett a magyar énekes

Hormonkezelésbe kezdett Szecsődi Karcsi. A fiatal énekes büszke megváltozott külsejére.

Sosem érezte még ennyire jól magát a bőrében Szecsődi Károly. A fiatal énekes a Hír 24-nek elmondta, megkönnyebbült, amióta felvállalta transzneműségét, ráadásul sokkal többen elfogadják, mint előtte.
“A legnagyobb budapesti melegbárban rendszeresen fellépek, a színpadi jelenlét is nagyon sokat segít abban, hogy kiteljesedjek” – mesélte Karcsi, akinek hétről hétre egyre nőiesebb a külseje, ráadásul rengeteget fogyott.

“Volt, hogy küzdöttem a pluszkilókkal, de szerencsére, most, hogy odafigyelek, mit eszem, jó formában vagyok. Nem mindig könnyű betartani a diétát, hiszen nagyon szeretem a kenyeret, de most lemondok róla. Sokat éjszakázom, dolgozom, van, hogy nincs is időm enni” – mondta el a Megasztár felfedezettje.

Hónapokkal ezelőtt felröppent a hír, hogy Karcsi nemátalakító műtétre készül, ám ő cáfolta a pletykákat és elmondta, nem döntötte még el, hogy aláveti-e magát a komoly operációsorozatnak. “Hogy évek múlva mi lesz, nem tudom. Ha jól érzem magam így, így maradok. Ráadásul nagyon szeretem a gyerekeket, hatalmas csodái az életnek, lehet, hogy előbb-utóbb saját gyerekre is vágyom majd. Persze, ez sem egyszerű, hiszen milyen apakép, férfipélda lehetnék én… Ezt nagyon meg kell gondolnom” – fejtette ki véleményét.

Karcsi persze sok mindent megtesz azért, hogy alakuljon a külseje, azt is elárulta, igaz, még csak kis dózisban, de női hormonokat szed, amelyektől elkezdett növekedni a melle. “Most már melltartót kell hordanom” – mesélte, ám azt is hozzátette, fél, hogy a hormonoktól hízni kezd majd. Az énekes arról is beszélt, egyáltalán nincs rosszul a kezeléstől, inkább csak furcsa “tünetei” vannak, intenzívebben és némiképp megváltozottan érzi az ízeket és az illatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik