Szórakozás

Botrány lesz? Az RTL nem akarja az ismert magyar sztárt

Kampányt indítottak az utóbbi napokban Zalatnay Sarolta rajongói. Azt szeretnék, ha Cini bekerülhetne az X-Faktor zsűrijébe.

Az énekesnő több alkalommal is elmondta már, hogy anyagi gondokkal küzd. Arról is cikkeztek az újságok, hogy akár a házát is elveszítheti, akkora a baj. Ráadásul legutóbbi peres ügye miatt többen is lemondták a fellépéseit, mert attól tartottak, hogy Cini azokra nem tud elmenni. Végül hiába mondták ki hivatalosan, hogy az énekesnő semmiféle törvénybe ütköző dolgot nem tett, ettől még jelentős anyagi vesztesége keletkezett, és pénzt talán soha nem kap vissza.

Nem titok hát, hogy Zalatnay Cininek bizony jól jönne egy olyan, viszonylag fix bevétel, mint az X-Faktor. Bár a csatorna azt mindig is titkolta, hogy a zsűritagok mennyit kerestek a produkció alatt, a kiszivárgott hírek szerint milliós nagyságrendről van szó. Nem csoda hát, hogy az utóbbi napokban felröppent híresztelések kapcsán bizony Cini szeme is felcsillant.

A Hír24-nek elmondta, nagyon boldog lenne, ha helyet foglalhatna az X-Faktor zsűrijében, ahol úgy érzi, szakmailag is meg tudná állni a helyét. Cini örül annak, hogy miután szóba került a neve a tehetségkutatóval kapcsolatban, számos pozitív megerősítést kapott a rajongóitól. Rengeteg hozzászólás érkezett Facebookon is a hírhez, rajongói egy emberként követelik, kapjon helyet az ítészek között. Zalatnay Sarolta nem titkolja, ez a munka nagyon nagy segítség lenne.

Természetesen megkerestük az RTL Klubot, ahol feltettük a kérdést: igaz-e, hogy Zalatnay Sarolta lesz az X-Faktor következő szériájának egyik zsűritagja? Kolosi Péter programigazgató azt mondta, nem került szóba az énekesnő neve, de azt egyelőre nem árulta el, kik lesznek az ítészek.

Ki tudja, még az is lehet, hogy a csatorna végül meggondolja magát, ha a rajongók kitartóan kampányolnak az énekesnő mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik