Szórakozás

Perel! Csúnyán átverték a magyar énekesnőt

Életveszélyes házat vásároltak Judyék. Az énekesnő otthonában nem megoldható a biztonságos fűtés, egész télen fáztak.

Teljesen megváltoztak az utóbbi időben Judy hétköznapjai, és nem csupán azért, mert megszületett lánya, a kis Maja. Az énekesnő és férje, Balázs mindent megtesznek, hogy anyagilag talpon maradjanak, büfét üzemeltetnek, sőt, olyan is előfordult, hogy műszaki cikkeket árultak egy piacon. Judy annak ellenére, hogy ma már egyáltalán nem lép fel, nem érzi hogy kevésbé lenne teljes az élete, és nem tartja drámai változásnak azt, hogy civil munkát végez. Azt azért hozzátette, most, hogy nem áll színpadra, hatalmas bevételkiesést jelent számukra.

A fiatal pár lakáshelyzete is problémás, házuk életveszélyes, hiányzik egy kémény, amit a vásárlásnál nem hoztak a tudomásukra. Judy joggal érzi, csúnyán átverték őket, így most jogi úton próbál érvényt szerezni igazának. “Nemrégiben vásárolt házunkon rengeteg a javítanivaló, igazi pénznyelő, de tudom, ha rendbetesszük, csodás otthon lesz belőle” – mesélte nemrégiben a Hír24 kérdésére az énekesnő, aki most azt is elmondta, mi a legnagyobb baj az ingatlannal.
“A ház régi tulajdonosai a szomszéd kéményére kötötték rá a mi cserépkályhánkat, ez szabálytalan, nem mertük használni. A másik kémény pedig bedugult, amióta beköltöztünk, csak a fűtéssel bajlódunk. A kályhát nem tudjuk lebontani, ugyanis időközben pereljük azt, aki eladta nekünk a házat, és a tárgyalásokig nem változtathatunk semmin” – mesélte Judy a TV2 Frizbijében. Az énekesnő abban bízik, hogy előbb-utóbb egy igazságos ítélettel pont kerül az ügy végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik