Szórakozás

Stohl döbbenetes vallomása – Ez történt a balesetkor!

Egyre több dolgot árul el Stohl András arról, mit érzett azután, hogy megtörtént a balesete. Az RTL Klub kamerái előtt meghökkentő kijelentést tett.

A nézők arról faggatták a színészt, hogyan élte meg azt, amit tett. Egyikük arra is kíváncsi volt, hisz-e Stohl a világvégében és a végítéletben? Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen kérdésre, csak felületesen lehet válaszolni, de a híresség meglepően őszinte, sőt megrendítő kijelentést tett:

„Nem szeretnék a világvégében hinni. Szeretném, ha a szeretteim békében élnének sokáig. A hit az egy másik dolog. Én római katolikus vagyok. Van egy saját imám, és amikor bajban voltam, akkor mindig imádkozgattam. Érdekes módon, miután a baleset megtörtént, már egyszer sem imádkoztam. Valahogy úgy éreztem, nem akarom, hogy ezt más oldja meg helyettem. Viszont érdekes, hogy különböző felekezetektől rengetegen kerestek meg. Azt mondták, ez az új út, a lehetőség, ebbe lehet kapaszkodni. Mindegyikük a megbocsátásra utalt és ez sokat segített. Emellett nem szándékozom erősen megtérni, mert van egy saját hitem. De rengeteget segített, hogy ezek az emberek ilyen önzetlenül szerettek.” – vallotta Stohl András.

A híresség arról is beszélt, hogy amikor bekerült a börtönbe, azt is megtudta, volt olyan elítélt, aki miatta veszített el fogadásokat. A börtönlakó ugyanis biztos volt abban, hogy a hírességet nem csukják börtönbe amiatt, amit tett. Aztán még sem így lett. Arról egyébként mostanáig megoszlanak a vélemények, hogy Stohl büntetésével példát akart statuálni a bíróság, vagy valóban kiérdemelte a börtönt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik