Szórakozás

Húsz kilót fogyott az RTL arca – Ekkora a baj?

Mészáros János Elek, a Csillag születik operaénekese rengeteget fogyott az utóbbi időben. De ez még nem a vége a diétájának.

A nagydarab férfi hamar belopta magát a nézők szívébe, szombaton este még a zsűrit is levette a lábáról. Annak ellenére, hogy mindenki úgy szereti, ahogy van, ő nem elégedett magával. A közelmúltban elhatározta, megszabadul fölösleges kilóitól. Diétába kezdett, amelynek már most nagyon látványos az eredménye.

A Fókusz kamerái előtt elárulta, már 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Mindenkit megnyugtatott, nem beteg, szándékos a súlyvesztés. Ráadásul itt nem szeretne megállni. További húsz kilót kíván ledobni, ami vélhetően a verseny alatt sikerül majd neki, hiszen nagyon nagy a hajtás.

A sztárok közül nem János az egyetlen, aki fogyózni kezdett a közelmúltban. Kovács István, közismertebb nevén Kovi, szintén diétázik. A cél nem kevesebb, ötven kilótól akar megszabadulni az ismert pornófilm producer-rendező. Neki Norbi segít céljai megvalósításában.

Tarány Tamás szintén megelégelte, hogy hízik. Az énekes ismét fogyózni kezdett, remélhetőleg ezúttal tartós marad nála a diéta végeredménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik