Szórakozás

Megbánta a mellnagyobbítást a magyar sztár

Ismét plasztikai sebész kése alá fekszik Kelemen Anna. Ám ezúttal nem nagyobbíttatja, hanem kisebbítteti kebleit. A sztárok közül sem ő az első, aki megbánta, hogy óriási implantátumokat kért orvosától.

A korábban  pornó- és drogbotrányairól is elhíresült Kelemen Anna tisztulásra vágyik, ezért időről időre gépi méregtelenítésen vesz részt, ahol speciális nyirokmasszázst alkalmaznak rajta. “Az életemnek olyan szakaszába értem, amikor ép ésszel és ép testtel szeretnék működni” – nyilatkozta az évekkel ezelőtt még önpusztító életet élő szőkeség.

Annácska korábban súlyproblémákkal is küzdött, ám most azt állítja, életmódváltáson ment keresztül, hetente többször edz és egészségesen táplálkozik, így e téren nincs takargatnivalója. “Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de ez nem lenne így, ha súlyfelesleggel küzdenék, de alakítani, formálni szeretném magam” – jelentette ki, ám azt hozzátette, a négy éve “megcsinált” kebleivel nincsen megelégedve, azok túlságosan nagyok lettek. “A hétszáz köbcentis implantátumok optikailag nem előnyösek” – vélekedik. Az egykori playmate elárulta, a jövőben mellkisebbítő műtétet tervez, azt szeretné, ha keblei fele akkorák lennének, mint most, ugyanis az illene igazán a testalkatához.

A sztárvilágban nem egyedülálló Annácska problémája, utólag több magyar és külföldi híresség is úgy gondolja, jobban tették volna, ha kisebb kebleket kérnek egykor a plasztikai sebésztől. Sarka Kata szilikonkeblei például gyermekei szoptatása után nőttek hatalmasra, Zalatnay Sarolta pedig egykori szerelme Márton Csaba kedvéért tettetett pluszanyagot az eredetileg sem kicsi kebleibe, amit jóideje szeretne kisebbíttetni.

>A hollywoodi csillagok közül a kebelcsoda Pamela Anderson is újra plasztikai sebész kése alá feküdt. A színésznőt a hatalmas mellek cipelésétől állandó hátfájdalmak kínozták. Demi Moore is megbánta, hogy a Sztriptíz forgatása előtt megnagyobbíttatta kebleit, de később, az Ashton Kutcherrel való kapcsolata kezdetén ő is megszabadult az óriási implantátumtól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik