Szórakozás

Alekosz verésre számíthat a börtönben

A pszichológus szerint Alekosz más dimenzióban él, mint az átlagember. ám a börtönben ugyanarra számíthat, mint más celebek: vélhetően utálni fogják a rabtársak, és bármi megtörténhet vele.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, elképzelhető, hogy Stohl András és Damu Roland után hamarosan Nagy Alekosz is börtönbe vonul. Az ország legismertebb görög hőse ugyanis nem hajlandó több bírságot fizetni a rendőröknek, mivel az utóbbi időben már számos alkalommal megbüntették. Alekosz úgy érzi, szándékosan rászálltak, ezért is idézték be ismételten május elejére a kapitányságra. A valóságshow-hős azonban elhatározta, többet nem fizet, inkább leüli a büntetését.

Csides Kata pszichológus szerint, aki ilyesmit önként és dalolva bevállal, minimum furcsának nevezhető. A pszichológus szerint Alekosz nagyon érdekes személyiség, nem lenne haszontalan számára, ha szakember is látná.

Csides Kata azt mondja, a VV exjátékosa nagyon téved akkor, amikor azt hiszi, vele majd kivételeznek a börtönben és hagyják, hogy műsort csináljon az ott töltött időszakból. Természetesen Alekoszra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak a börtönben, mint másokra. Ráadásul éppen azért, mert ismert, a rabok egy része biztosan ellenszenvvel viseltetik majd iránta, nem kizárt, hogy megpróbálják megleckéztetni. Alekosznak tehát a börtönrelaxálás helyett inkább arra kell számítani, hogy céltáblává válik. Kérdés, hogy ezt el tudja-e viselni, vagy összeroppan a nem várt terhek súlya alatt. Hamarosan ez is kiderül, már ha egyáltalán tényleg börtönbe csukják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik