Szórakozás

Hatalmasat bukott a népszerű műsorvezető

Harsányi Levente egy számára teljesen idegen közegben, a jégen próbált szerencsét. A rádiós hatalmasat esett már a jégrelépésekor.

Nagy fába vágta a fejszéjét Harsányi Levente és Karsai Zita, akik a TV2 új, Másodállás című műsorában a jégkorongozás rejtelmeivel ismerkedtek. A jeges sport tudományába pedig nem más avatta be őket, mint Ganxsta Zolee, aki évek óta szerelmese és kedvtelője is a sportnak. „Nagyon megijedtem, amikor megláttam, hogy Ganxsta Zolee lesz az edzőnk” – árulta el Karsai Zita, aki remekelt a jégpályán. Mindez nem meglepő, hiszen a tánctudása remek alap, melyeknek nagy hasznát vette a jégen is. Igaz, ez korábban kiderült már, amikor Karsai Zita még a Sztárok a jégen című műsorban szerepelt.

Mindez nem volt igaz Harsányi Leventére, aki  már az első pillanatban csúnyán felsült. A talpig védőfelszerelésben lévő műsorvezető a jégrelépéskor hatalmasat bukott, s csak a sisaknak s a gondos kipányvázásnak köszönhető, hogy nem történt komolyabb baja. „Azt az esést…Hol vagyok?” – kérdezte kínjában Harsányi Levente, aki azonnal felpattant a kínos esés után. Ám ennek ellenére Ganxsta Zolee és Karsai Zita kitörő kacagása még hosszú perceken keresztül végigkísérte az edzést. Minderre pedig okuk is volt, hiszen Harsányi Levente több tucatszor vágódott hasra a Másodállás című műsor forgatásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik