Szórakozás

Botrány az RTL műsorában? Börtönt kértek a sztárra

Mindenki arra számít, hogy botrány lesz a Heti Hetes vasárnapi adásában, ahol összeeresztik Grespik Lászlót, illetve a humor nagyágyúit, akik közül annak idején többeket is beperelt.

Egyesek szerint Havas Henrik, Hernádi Judit és a többiek máris fenik a fogukat Grespikre, így az sem kizárt, hogy nagy szócsata lesz a kamerák előtt, ami akármeddig elfajulhat. Úgy tudjuk, hogy Havas Henrik eredetileg az eggyel korábbi adásban szerepelt volna, de tekintettel arra, hogy Grespiket erre a hétre hívták meg, így a Tanár Úr szerepeltetését is elcsúsztatták. Havas ezúttal Gálvölgyi Jánost helyettesíti majd.

Ónodi György, a műsor főszerkesztője a Hír24 érdeklődésére elmondta, valóban benne van a pakliban egy botrány is, hiszen mindenki tudja, hogy Grespik korábban peres ellenfele volt a stáb egy részének. Az ügyből végül Havasék jöttek ki győztesen, ami elméletileg Grespiket még inkább visszavágásra sarkallhatja most a kamerák előtt – jósolják a produkció háza táján dolgozók.

A Hír24-nek sikerült megszólaltatnia Farkasházi Tivadart is, akire annak idején Grespik László ügyvédként letöltendő szabadságvesztést kért. A Heti hetes sztárja elmesélte, hogy nem Grespik, hanem egy ügyfele perelte be őt a Heti Hetesben tett kijelentése miatt magánvádas eljárás keretében. Az ügyvéd hiába harcolt, Farkasházi Tivadart nem csukták börtönbe, megrovásban részesítette a taláros testület.

A híresség azt mondja, nagy izgalommal várja, hogy találkozhasson Grespikkel a kamerák előtt, szerinte érdekes lesz ez a szituáció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik