Szórakozás

Különös! Victoria Beckham süt-főz: így marad sovány!

Húsvétra maga készítette csokoládés különlegességekkel lepte meg az ismerőseit Victoria Beckham, aki maga tesztelt mindent, hogy tökéletes legyen az íze. De ki hiszi ezt el?

Buddha, nyúl, kacsa és foci labda – ezeket a csoki figurákat készítette Victoria Beckam a családnak és a barátoknak. „A férjem is besegített, ő csibéket gyártott” – írta Twitter oldalán a sztár. Azóta az is kiderült, hogy a házi készítésű húsvéti ajándékok nemcsak szépek, de roppant finomak is. „Erre különösen büszke vagyok, mert én kevertem ki az arányokat, és addig kóstolgattam a csoki krémet, amíg megfelelő nem lett az íze.”
De ezt hogy csinálja? Victoria évek óta nem eszik semmilyen kalóriadús ételt, ráadásul, saját bevallása szerint a konyhában kész katasztrófa, amit művel. „Legfeljebb darált húst tudok készíteni, vagy fasírtként, vagy valami tésztára teszem paradicsommal. Na nem vagyok túl jó az ízesítésben sem, mivel nem eszem húst, így érzésre próbálom eltalálni az arányokat.”

Az ismerősök szerint azonban Victoria az elmúlt négy évben sok magánleckét vett Gordon Ramsay mesterszakácstól, akivel jó barátok lettek. Azt mesélik azonban, hogy a sztár csupa olyan ételt tanult meg elkészíteni, amelyek zsírosak, magas a kalóriatartalmuk. „Vagyis csak olyanokat főz-süt, amiből ő maga nem eszik” – meséli Victoria ismerőse. “Ez az új fogyókúrás módszere. Azt mondja, eltelik az illatokkal, és könnyebben megállja, hogy egyen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik