Szórakozás

Dukai Regina titkolta új állását – Videóval

A modell még családtagjainak sem árulta el, mire készül. Nemrég azonban kiderült, hogy új, rádiós állásáról nem akart beszélni senkinek.

Hosszú napokon keresztül lázban tartotta rajongóit Dukai Regina, aki csak annyit árult el, hogy nagy durranásra készül. A modell nyilatkozata, és azok a képek, amelyeket feltöltött, félrevezették a rajongókat. Ők ugyanis azt hitték, hogy kedvencük egy új számmal vagy lemezzel rukkol elő, de voltak olyanok is, akik arra tippeltek, hogy Dukai Regina egy nagyszabású modellkampányon dolgozik. Pár napja azonban kiderült, hogy egyik tippelőnek sem volt igaza. A modell ugyanis szakmát váltott, és egy teljesen új területen próbálta ki magát: felcsapott rádiós műsorvezetőnek.

„Nagyon-nagyon köszönöm nektek, hogy “velem voltatok” ma, az első rádiós társműsorvezető debütálásomon és köszönöm a rádiónak, hogy engem választott! A családomtól és barátaimtól pedig elnézést kérek, hogy eddig titkoltam ezt a szuper hírt, de babonából úgy éreztem, így helyes!” – hálálkodott rajongóinak a modell, aki egy képet is mellékelt rádiós beavatásáról. Azonban nem ez az egyetlen új szituáció a szőkeség életében. Nemrég ugyanis televíziós műsorvezetőként is kipróbálhatta magát az egyik zenei csatornán.

Dukai Regina nemcsak rádiós munkáját, hanem televíziós hírolvasói állását is rendkívül élvezi. Persze a modellből műsorvezetővé lett lánynak még van mit tanulnia, ám mindezzel ő is tisztában van. Éppen ezért örömmel osztotta meg rajongóival azt az összeállítást, melyben televíziós bakijai láthatóak. Mindezek ellenére a nézők, és a rajongók egyaránt elégedettek Dukai Regina munkájával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik