Szórakozás

Betegség támadta meg a magyar színészt

Allergiától szenved a Madách Színház művésze, Nagy Sándor. A színésznél először idén jelentkezett napjaink egyik leggyakoribb betegsége. 

Néhány hete pollenallergiát diagnosztizáltak Nagy Sándornál. A színész bevallotta, nagyon nehezen viseli a betegséget.
“Sajnos az allergia szinte minden tünete jelentkezik nálam. Állandóan tüsszögök, viszket a szemem, sőt néha még a torkom is kapar. Féltem tőle, hogy a munkámra is kihat majd ez az állapot, de szerencsére, ahogy átlépem a színház küszöbét varázsütésre megszűnik minden kellemetlenség. Nem véletlenül mondják, hogy a színpadnak gyógyító ereje
van” – mesélte a Madách Színház művésze.

A színész a tünetek jelentkezésekor először azt hitte influenzás. “Több liter citromos tea elfogyasztása után rájöttem, itt nem egy megfázásról van szó, de mivel korábban nem volt hasonló problémám, így összehasonlítási alapom sem volt. Azt hittem, az allergiát én már megúsztam, és nagyon sajnáltam azokat a kollégáimat, akik az évnek ebben a szakában nem is gondolhattak kirándulásra, illetve nagy sétákra a szabadban. Álmomban nem hittem volna, hogy felnőtt fejjel ez a ‘betegség’ engem még érinthet. Sajnos azonban úgy tűnik, én sem úsztam meg” – panaszolta a színész.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik