Szórakozás

Megmutatta újszülött gyermekét a 65 éves magyar színész

Csupán három hetes Székhelyi József gyermeke, a színész máris megmutatta rajongóinak a babát. A művészt számos támadás érte, amikor kiderült, hogy 65 évesen lesz újra apa.

Székhelyi József az RTL Klub Reflektor magazinjának kamerái előtt mutatta meg először a kis Sárit, aki láthatóan igencsak nyugodt baba. A színész kislánya harmadik feleségétől született, s bár eleinte apás szülést terveztek, végül másképpen alakultak a dolgok. Sáráról ugyanis a születése előtt kiderült, hogy farfekvéses, ezért a doktorok a császármetszés mellett döntöttek – mesélte a büszke apuka a Reflektorban. Azt is elmondta, hogy kislánya vélhetően már a mamája pocakjában „regisztrálta” az ő hangját, ugyanis, amikor megszületett és beszélt hozzá, azonnal érdeklődéssel figyelte.
A színésznek nem a háromhetes baba az első gyermeke. Három nagyobb saját csemetéje is van, és jelenlegi kapcsolatából egy fogadott fiút is nevel, Bencét. A nagyok az influenza miatti karantén okán még nem láthatták kishúgukat, de Bence a fürdetésbe is besegít, és nagyon boldog attól, hogy már nem ő a legkisebb a családban.
A színész nagyon gondoskodó apuka, igyekszik minél több terhet levenni a felesége válláról. Azt mondja, az sem tudja beárnyékolni a boldogságát, hogy sokan bántották a kései gyermekáldás miatt. Kijelentette, ezek a megjegyzések egyáltalán nem érdeklik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik