Szórakozás

Padlóra került a VV szőkesége

A közelgő mellműtéte, és az exe zaklatása is megviseli VV Seherezádét, aki úgy érzi fizikailag és lelkileg is padlón van.

Hosszú hetek óta hallani arról, hogy VV Seherezádénak szivárog a mellimplantátuma. A fiatal lány nemrég tudta meg, hogy három évvel ezelőtt olyan szilikont helyeztek be kebleibe, amely veszélyt jelenthet az egészségére. Seherezádé ezért most mindent megtesz, hogy minél hamarabb kicseréljék az implantátumait. „Az elmúlt napjaim másról sem szóltak, csak az orvosi vizsgálatokról és az eredményekről. Szörnyű, hogy ilyenekkel kell foglalkoznom. Persze az egészségem a legfontosabb, de örülnék, ha nem ezek miatt a veszélyes szilikonbetétek miatt lennék címlapon” – árulta el a Hír24-nek VV Seherezádé, akit nagyon megviseltek az elmúlt hetek történései.

„Az állandó jövés-menés fizikailag készített ki. Mást sem csináltam mostanában csak orvostól orvosig jártam. A vizsgálatok és az eredményekre való várakozás pedig lelkileg küldött padlóra. Szerencsére, ma lesz az utolsó vizsgálat. Ezek után már pontosan meg tudják mondani, mikor kerülhet sor a műtétre” – mesélte kissé megtörten, ám bizakodóan a ValóVilág plasztikcicája, akinek életét volt párja is megkeseríti. „Korábban volt róla szó, hogy visszamegyek Olaszországba a kiskutyámért. Ám az exem, Claudio viselkedése miatt ez nem tudom mikor jön össze. Kiborító, amit csinál” – mondta felháborodottan Seherezádé, akit volt kedvese kénye-kedve szerint rángat.

„Már kezdtem azt hinni, hogy Claudioval normálisan tudunk kommunikálni. Ám hamar kiderült, hogy mindez nem így van. Sőt, még az Olaszországban élő barátnőmet is terrorizálta az utóbbi időben”- fakadt ki a ValóVilág üdvöskéje, akit exe gyerekes viselkedése könnyen padlóra küldhet. „A barátnőm mesélte, hogy amíg én bent voltam a villába, Claudio mindenfajta rágalmat terjesztett rólam Olaszországban is. Claudio megneszelte, hogy erről pletykáltunk és megfenyegette a barátnőmet, hogy inkább húzza meg magát. Persze, én egyből a barátnőm védelmére keltem, Claudio pedig megsértődött. Így két hete se a hívásaimra, se az SMS-eimre nem reagál. Elegem van ebből a gyerekes hozzáállásából. Szeretnék már pontot tenni a dolog végére” – árulta el a szőkeség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik