Szórakozás

Meghízott az RTL Klub nagy taktikusa

Kőkemény edzésbe kezdett VV Attila és villabéli cimborája, VV Péter, mert megelégelték a fölös kilókat. A fiúk jelenleg együtt gyúrnak.

Szinte nincs olyan villalakó, akire ne repült volna fel pár kiló felesleg a luxusbörtön falai között. Így volt ezzel VV Péter és cinkostársa Attila is. Bár Péter eleve némi súlytöbblettel vágott neki a játéknak, ő bent mindössze másfél kilót hízott. Nem így  VV Attila, aki finoman kidolgozott izomzatának teljesen búcsút inthetett a villában. Utat engedett viszont legalább négy kilónyi súlyfeleslegnek, mely teljesen elfedte az összeférhetetlen játékos kidolgozott muszklijait.

A két jóbarát ezt megelégelve döntött úgy, hogy formába hozza magát. Most éppen a konditeremben próbálják eltüntetni úszógumijaikat. „Megvolt az első edzésünk, amit le is fotóztunk, hogy be tudjuk a csajoknak bizonyítani. Ez szerintem egyébként felesleges, mert ugye, a lányok mindig megbíznak bennünk….Szóval remeg a kezünk-lábunk, mert egy kicsit komolyan vettük magunkat…” – írta közösségi oldalán VV Attila, aki képet is mellékelt az ominózus konditermi edzésről. A képen jól látszik, amint a VV5 nyertese kemény edzésbe kezd, míg cimborája – VV Péter – dokumentálja az eseményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik