Szórakozás

Andrea simán kikosarazta Bochkor Gábort

Vicces csábításra zavart elutasítással reagált Szakos Andi. A Megasztár énekesnőjének Bochkor Gábor "csapta a szelet".

Mielőtt megállapodott volna Várkonyi Andrea mellett, nagy nőfaló hírében állt Bochkor Gábor. Számos szerelmi kapcsolatát megszellőztette már a sajtó, és a hírek szerint kevés lány volt, aki ellen tudott állni sármjának.  A minap azonban kosarat kapott az egykori Don Juan, mégpedig Andreától.
Azok, akik családi botrányt sejtenek a háttérben, most csalódni fognak, ugyanis nem Várkonyi, hanem Szakos Andrea jelentette ki, nem akar semmit Bochkor Gábortól, holott jó pasinak tartja.

A Megasztár ítésze, mint a tehetségkutató legutóbbi dedikált zsűritagja évődve próbálta oldani a tiszavasvári lány feszültségét, és arra kérte, énekeljen úgy, mintha el akarná csábítani. A félreértések elkerülése végett azt aztért hozzátette: “Nem akarsz tőlem semmit, mint ahogy én sem tőled”. Andi láthatóan zavarba jött Gábor szavaitól, és kamerák előtt jelentette ki, úgy gondolja, elég, ha szerelmét csábítja el, aki egyébként a közönség soraiból szurkolt a – saját bevallása szerint – boszorkányos képességekkel megáldott lánynak.

Andi elmondta, bár minél tovább szeretne versenyben maradni, nagyon hiányzik neki fiatal kedvese, akinek az arca szintén rajongó szerelemről árulkodott. Az pedig, hogy az énekesnő a nézőket is elcsábította nem vitatható, hiszen simán továbbjutott a Megasztár negyedik döntőjébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik