Szórakozás

Súlyos családi dráma: kiderült, ki drogozta be a magyar sztárcsemetéket?

Újabb tárgyalási napot tartottak a Váradi Roma Café frontemberének ügyében, és a tanúkihallgatások során tisztázódni látszik: nem az anyja drogozta be a gyerekeket, hogy szeretőjével lehessen.

A jelek szerint végérvényesen sikerülhet mentesülnie a vád alól Fehér Anasztáziának, akit férje, Váradi Gyula, a Váradi Roma Café frontembere jelentett fel. Az énekes szerint az asszony bedrogozta közös gyermeküket, Ritát, hogy összefeküdhessen a szeretőjével. A tegnapi tárgyalási nap a tanúk kihallgatásával folytatódott, közülük többen visszavonták, illetőleg módosították a nyomozati szakaszban tett nyilatkozataikat, és azt is megmagyarázták, korábban miért tettek terhelő vallomást az asszonyra. Ki haragból, ki bosszúból, de volt, aki korábban úgy érezte, a családfő elvárása miatt is kell terhelően nyilatkoznia az asszony ellen.

A januárban tartott tárgyaláson a lány, Rita tisztázta az anyját, és részletesen elmesélte, anyja barátja hogyan kente be az ínyét valamivel, és hogyan kellett egy cigit sodornia, és abba beleszívni. Így a jelek szerint az ügy eddig másodfokú gyanúsítottja, a volt szerető, I. György drogozhatta be a lányt. Rita egyébként azt is elmondta, korábban azért tett terhelő vallomást az asszonyra, mert haragudott rá, amiért megcsalta az apját.
A bíróságon ezúttal tanúként meghallgatták Váradi Gyulát is, aki írásban és szóban is módosította a vallomását. Korábban ugyanis félreértette a kiskorú gyerekektől kapott információkat. Őket, Renátót és Olivért a következő tárgyalási napon, szakértők jelenlétében kérdezik majd meg az ügyben. Anasztázia ügyvédje, Dr. Ruttner György a Hír24-nek elmondta, megoldódni látszik az ügy.

„Úgy néz ki, hogy ügyfelemet a most meghallgatott tanúk vallomásai alapján is sikerült tisztázni” – mondta az ügyvéd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik