Szórakozás

8 kilót fogyott – Végre VV Kinga meztelen – Forró fotók

Állítása szerint jó ideig nem lesz pasija, a ma megjelent Playboy-címlapsorozata után meg pláne! VV Kinga az udvarlóiban rendszerint a rajongókat látja, és ezért megálljt parancsol nekik.

“Nyolc kilogrammal kevesebb zsír van rajtam!” – foglalta össze az elmúlt hetek fogyókúrájának mérhető eredményeit VV Kinga, aki a ma megjelent Playboy magazin címlapján meg is mutatja, miről is beszél. A VV5 Cselszövője azt mondja, nehéz lesz megtalálnia az igazit, hiszen ez már az elmúlt hetekben sem sikerült neki a hírneve miatt.

<

„Lehet, hogy a macskáimmal fogok megöregedni” – mondta a Hír24-nek Kinga. „Nincs pasim, és azok a pletykák sem voltak igazak, hogy Ördög Nóra testvérével jöttem össze. Beszélgettünk egyet a stábbulin, ennyiről volt csupán szó. Nagyon bizalmatlan vagyok a férfiakkal, azaz ott motoszkál bennem folyton, ki az, aki valóban rám kíváncsi és nem VV Kingát látja bennem. De mivel az emberek többsége a ValóVilágból ismer, így nehéz lenne kiszúrni, ki az, aki nem emiatt akar közelebb kerülni hozzám. Rajongót meg nem szeretnék párnak” – mondta határozottan.
Helyzetén valószínûleg a ma megjelenő pikáns fotósorozat sem segít, hiszen ennek köszönhetően feltehetően olyanok is kivetik majd rá a hálójukat, akiknek ez eddig az eszébe sem jutott.

“Három vizsgám maradt a diplomáig, azokat szeptemberben szeretném letenni. És remélem, sikerül megmaradnom ebben a világban, bár még határozott elképzelésem nincs, hogy mivel foglalkoznék. Mindenesetre elmegyek a haknijaimra, és járok továbbra is edzeni Csabával, akivel azóta is jóban vagyunk” – magyarázta az RTL Klub újdonsült nyuszilánya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik