Szórakozás

Kemény: fatököt űz Schobert Norbi – Most szexgurunak készül?

Nem csak karcsúbbak, de potensebbek is lehetünk, ha kiiktatjuk étrendünkből a finomított szénhidrátot. Schobert Norbi legalábbis ezt állítja.

Lassan nem csak az ország fitnesz-, de szexguruja is lehetne Schobert Norbi. Az életmódszakember soha nem titkolta, mekkora szerepet tölt be az életében a testi élvezet. A minap “laza kis hétperceseiről” mesélt a TV2 kamerái előtt, most Facebook-oldalán árulja el a titkot: az update-tel nem csupán karcsúbbak leszünk, de az esetlegesen hanyatló szexuális életünk is meredeken emelkedő görbét mutat majd.

“Tudtátok, hogy a testzsír mennyiségének csökkenése felturbózza a férfi potencia szintet? Nem vicc. A zsírsejt köti az ösztrogént, ezért lányosodnak el például a duci kamaszfiúk” – írja postjában Norbi, aki többször beszélt arról, hogy rémálmaiban újra hurkás-melles kamaszfiú-testben él.

“A sport és az Update1 diéta nem csupán ezt a folyamatot fordítja vissza, hanem erősíti a természetes tesztoszteron-termelést. Lágy, pocakos, cicis, nyávogó fiúkból is szikár, férfias, izmos fiú lehet! Lehet, a férjed, aki heti egyszer “érdeklődött”, most naponta üldözni fog. Mozgás, semmi finomított szénhidrát és a természet megadja, amit a buták Viagrával piszkálnak fel. Az elhízottaknál, magas vérnyomásnál, magas alappulzusnál amúgy a szexuális ajzószerek halált is okozhatnak… Mozogj, egyél okosan és élvezd a hosszú, vidám életet! Oszd meg és lájkolj, ha Neked fontos a napi szex! Norbi” – folytatja a fitneszszakember.

Schobert Norbi bejegyzése, ahogy ez lenni szokott, sok rajongója érdeklődését felkeltette. A hozzászólók többsége lelkesen bólogat példaképük posztja előtt, de akad olyan komment is, amelynek olvasása közben a hasunkat fogtuk a nevetéstől.  “Senkit nem akarok megbántani, de a párom leadott 30 kg-ot és ugyanolyan fatökű mint már évek óta..Bocsi Norbi, ezzel nem akartalak megbántani!” – írja egy hölgy, cáfolva ezzel a fogyás és a tesztoszteron növekedésének természetszerű “együttműködését”. Nos, hogy Norbinak erről mi a véleménye, nem derült ki, de valószínű a férjét becsmérlő hölgyet is ellátná egy-két jó tanáccsal. Mint ahogyan a poszt hozzászólói, aki azt javasolták, talán mégsem lenne az a tök fából, ha a hölgyemény is ledobná azt a bizonyos harmincat.

 


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik