Szórakozás

Ebből szedheti meg magát a TV2 korábban nélkülöző sztárja

A rajongók megszerették, akár az év hangja is lehet, de az aranybánya nem csak a torkában, a szekrénye fiókjában is ott lapul. Szakos Andrea regényeivel is arathat.

Ötödikes korában, alig tizenegy évesen ragadott először tollat Szakos Andi, aki azóta több száz verset, és számos regényt vetett papírra az elmúlt évek folyamán. A Megasztár döntőse eddig sosem gondolt arra, talán egyszer haszna lehet az elképzelt történetekből, amelyek teljes egészében a fantáziájának a szüleményei.

<

„Versekből több száz van, regényeket csak később kezdtem írni. A történeteim teljesen elrugaszkodnak a valóságtól, elképzeltem, milyen az élet a földön kívül, és erről is írtam. Van egy-kettő regény, amit el tudnék képzelni a televízió képernyőin is, de talán csak némi módosítással. Hogy ezzel pénzt is lehetne keresni? Eddig meg sem fordult a fejemben” – mondta a Hír24 kérdéseire válaszolva a huszonhét esztendős lány.

Az esetleges népszerűség farvizén ugyanakkor a szerzeményeit is kellően promótálhatná. És, ha nemcsak a hangja, hanem az írásai is ilyen sokakat megmozgatnak majd, akkor könnyen lehet, hogy nemcsak a lemezeivel, hanem a könyveivel is milliókat kaszálhat majd az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik