Szórakozás

Állandó orvosi felügyeletre szorul a magyar híresség

Nagyon ráijesztett szeretteire a napokban S.Nagy István, ugyanis az ismert dalszövegíró egészségi állapota drámaira fordult, sürgős orvosi beavatkozásra volt nála szükség. Szerencsére már jobban van.

Régóta rakoncátlankodik S. Nagy István egészsége. Az utóbbi évek során már az is előfordult, hogy az orvosok lemondtak a hírességről, de felesége, Csongrádi Kata mindig mellette állt, imádkozott érte.

A színésznő a Hír24-nek elmesélte, hogy férje és édesanyja egy kórházban, sőt, az egymás melletti szobában feküdtek, mielőtt édesanyja március 12-én elhunyt. Bár Katát rettenetesen megviselte a tragédia, azt nem mutathatta férjének, sőt, el sem merte neki mondani a halálhírt. Ennek ellenére S. Nagy István nyilvánvalóan megérezte, hogy mi történhetett, ugyanis teljesen összeomlott, nem akart beszélni, sőt enni sem volt hajlandó. A történtek miatt azonnali orvosi beavatkozásra volt szükség a dalszövegírónál.

A színésznő édesanyját a múlt hét végén búcsúztatták, ahol természetesen a beteg híresség nem tudott részt venni. S noha a felesége nem számolt be neki a szertartásról, de S. Nagy István mégis rákérdezett nála, rendbe mentek-e a dolgok, mintha pontosan tudta volna, mi zajlott, míg ő a betegágyban feküdt. Kata úgy látja, hogy férje jobban van, bár továbbra is kórházban ápolják, ugyanis állandó orvosi felügyeletre szorul.

Csongrádi Kata korábban a Hír24-nek azt mondta, férje kedvét még ez sem rontja el, hogy ágyhoz kötött. A lelke szárnyal, minden nap megköszöni feleségének, hogy mellette van és kitartóan ápolja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik