Szórakozás

Csúnyán lekörözte a férjét Tatár Csilla

Az év műsorvezetőjének választották Tatár Csillát, aki így a férjét is lekörözte, hiszen Gönczi Gábor soha nem kapott ilyen díjat. A TV2 sztárja szerint ebből otthon nem lesz ajtócsapkodás.

Először jelölték szakmai díjra és rögtön meg is kapta azt Tatár Csilla. Ő lett az idei esztendő legjobb műsorvezetőnője, ami nem csak az első szakmai elismerése, de szinte gyerekkora óta az első olyan verseny, aminek nem ő a nagy vesztese, az örök második.

„Mindig második voltam: balett csoport-verseny, úszó-versenyek. Rengeteg oklevelem, érmem van már otthon, de  a legfényesebb az ezüst. Legalábbis eddig így volt” – mondta a Hír24-nek mosolyogva Csilla.

„Volt olyan úszóversenyem, hogy végig vezettem. A cél előtt néztem hátra, és ezzel előztek meg. Úgy tűnik, ez volt a karmám. Érdekes, hogy korábban az újságírók kérdéseiből jöttem rá, a szakmámban is örök másodiknak voltam elkönyvelve. De úgy gondolom, ennek ez az útja. Először csak riporterként keltem hajnalban, hogy a vidéki helyszínekről élőben jelentkezzek be. Majd beugrós lettem a Mokkában. Ma meg állandó csapattag lehetek, és van egy késő esti műsorom is. Egy sebész sem egy koszorúér műtéttel kezdi a karrierjét” – tette hozzá a tévés.

A Csillát ismerők azt is tudják, hogy a TV2 műsorvezetője gyakorlatilag harminc éves tervekkel rendelkezik. Már most tudja, mit szeretne húsz év múlva, beszélni azonban szinte senkinek nem beszél erről. Talán férjének, Gönczi Gábornak se, akit ezzel a díjjal meg is előzött már, ami a szakmai elismerést illeti.

„Hét éve vagyunk együtt, mindent végig csinált velem, ott volt mellettem, biztatott, erőt adott. Most is ott lehetett velem, ezért is volt csodálatos érzés, amikor kimondták a nevem. Egy volt főnököm mondta mindig, hogy olyan nincs, hogy az élet mindig csak ad. Bizonyos területeken biztos, hogy elvesz. Én ezt most nem érzem. Ott a férjem, szeretjük egymást, és ez az elismerés…” – magyarázta úgy, mint aki még most sem hiszi el teljesen, mindez vele történt meg.
A sors fintora, hogy a díjat az a Kovács Áron adhatta át Tatár Csillának, aki néhány éve az Év legsármosabb műsorvezetője díjat happolta el Csilla férje, Gönczi Gábor elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik