Szórakozás

Seres Dani csak a képernyőn keresztelkedik

A népszerű sorozatban váratlan fordulatokat tartogat Fehér Roland.

A maffiavezér Richárd fia keresztségre adja fejét, ám nem az őszinte hit a kiváltó ok. Seres Dani a való életben nem válna egyetlen irányzat megszállott követőjévé sem. Számos vallási vonal keveredik rokonságában, családalapítást viszont ellentétes nézetek között nem tartana helyénvalónak.

Seres Dani sorozatbéli karaktere keresztségre adja a fejét, melynek hátterében őszinte hit helyett ármány bújik meg.

„Roland felbolygatja Csillagkút életét az elkövetkezendő epizódok alkalmával, a keresztelkedés keresztapai örömei mögött aljas történések bújnak meg. A vallási momentum ráadásul Roland alibijeként szolgál majd egy véres bűntett kapcsán. Gonoszabb énem mutatkozik majd a képernyőn.” – meséli a színész.

Seres Dani meglehetősen színes képet kapott vallási tekintetben rokonsága révén, azonban nem nevelték kizárólag egyetlen irányzat szellemében. A színész számára is létezik egyfajta hit, de ezt megfoghatatlannak és megfogalmazhatatlannak tartja. A Jóban Rosszban Rolandja komolyabb párkapcsolatban vízválasztónak tartja ezt a kérdéskört.

„Az én családomban nagy a mixtúra, vegyes vallási hagyományok keverednek. Ezek mindegyike hatott rám, bizonyos vonalak mentén haladva találok bennük számomra érdekes gondolatokat. Alapvetően ateistának neveltek, annak elvét vallották a szüleim, hogy mindenki maga döntse el, miben találja meg önmagát. Ezzel teljes mértékig egyetértek, sok felnőtt ismerősömön látom, hogy valóban el kell érni egy bizonyos kort és érettséget ahhoz, hogy a hit fogalma ténylegesen körberajzolódjon bennünk. Nem tudom, hogy ki, vagy mi Isten. Olyan dolgokat meg nem szeretek elnevezni, amiről nem tudom, hogy micsoda, hiszen fizikálisan nem kézzelfogható.” – vélekedik Seres Dani a hit kérdéséről. – „Szerintem egy kapcsolat nem működőképes két olyan ember között, ahol az egyik fél nagyon hívő, a másik pedig nagyon nem. Pláne gyermeket nevelni ilyen kereszttűzben nagy felelőtlenség. Házasság, templomi esküvő miatt pedig nem keresztelkednék, képmutatásnak tartanám. Őszinte hitből tegye az ember, ha teszi.” – teszi hozzá a Jóban Rosszban sztárja.

Hogy Roland cselszövései milyen hatást gyakorolnak majd Csillagkút lakóira, a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik