Szórakozás

Teljesen maga alatt van Alekosz

Barátnőjével, Bettyvel történt szakítás után a padlóra került Alekosz. A görög egyelőre nem tudja feldolgozni a történteket.

Mint ahogy már megírtuk, szakított Alekosszal kedvese. Betty a Hír24-nek többek között azzal indokolta a történteket, hogy elege lett a görög beteges féltékenységéből, ráadásul Alek korábbi félrelépéseit sem tudta megbocsátani.

A ValóVilág egykori nyertese nem tagadta, teljesen mélyponton van, és azt is elárulta facebookos ismerősei tartják benne a lelket, amióta kapcsolati státusát bonyolultra változtatta.

“Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon jólesik. Szükségem is van rá, mert mi tagadás, nem vagyok a toppon. Betty Ipszilonnal ma este bejelentette nekem, hogy van valakije és szakít velem. Részben hibás vagyok ezért… Az első időkben nem éppen voltam hűséges Őhozzá! De az elmúlt három hónapban egyértelműen kinyilatkoztattam, hogy Őt akarom, Őt szeretem és Vele Szeretnék élni. Sajnos úgy látszik, hogy ez az idő már túl kevés volt számára ahhoz, hogy visszafordulhasson benne a folyamat. Elveszítettem Őt! Életem egyik nagy vesztesége ez! Minden szakításomat nagyon nehezen élek meg, na de ezt aztán…!! Komolyan nagyon Szerettem Őt! Olyan esztétikai stílusjegyekkel rendelkezett, amilyet mindig is kerestem az elmúlt év tizedekben. Olyan fölüdülő látvány és jelenség volt Ő az én számomra, amilyet én még Őelőtte sohasem láttam. Ő most ideges lenne ha ezt hallaná, mert azt mondaná, hogy én mindig csak a külsejéről beszélek. Pedig higgyétek el, hogy nem csak a külsőről volt szó. Szerelmes voltam belé:) Köszönöm Neki mindazt a Szépet és jót amit adott nekem és kívánom, hogy találja meg a számítását és mihamarább váljon valóra életének a Nagy álma! Legyen Boldog! Szép volt! Mint a Filmeken! – írja Alekosz, aki már hónapokkal ezelőtt is tartott a szakítástól.

“Évtizedek óta olyan nőt keresek, mint Betty. Az a szépség, ami belőle árad, egy pillanat alatt elvarázsolt, és ki merem mondani, szerelmes vagyok. Biztos vagyok benne, ha valaha megszakad a kapcsolatunk, ilyen lányt többé nem találok” – nyilatkozta akkoriban Alekosz, aki azt állítja Betty segítségével megtanulta a leckét.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik