Szórakozás

Világsztárral találkozott Iszak Eszti

Gyerekkori szerelmét kapta a hosszú hétvégétől ajándékba Iszak Eszti, akinek elég volt Bécsig utaznia a nagy találkozásért.

Az ünnepeket a pihenésnek szentelte Iszak Eszti, akinek a sors egy apró, de annál értékesebb ajándékot tartogatott a hosszú hétvégére. A VIVA Tv műsorvezetője a Hír24-nek azt is elárulta, hogy azért a szerencse ezúttal nagy szerepet játszott abban, hogy életre szóló élménnyel gazdagodjon.


Fotó: TV2

– A barátnőimmel azt terveztük, hogy lemegyünk a Balatonra, végül Bécs mellett döntöttünk – mesélte a Hír24-nek Iszak Eszti. – Beültünk egy kávéra egy belvárosi kávézóba, amikor hirtelen észrevettem Billy Zane-t. Akkorát sikítottam, hogy a barátnőim mind megijedtek. Aztán el kellett nekik magyaráznom, ki is ő valójában, név alapján ugyanis nem tudták. Gyerekkorában szinte mindenkinek van valaki, akire felnéz, akiért rajong. Volt, akinek a Backstreet Boys valamelyik tagja, nekem pedig ilyen Billy. Ő az egyik kedvenc színészem, a Titanicban és a Vissza a jövőbe második részében is láttam. Úgy gondoltam, ha már itt a lehetőség, akkor megpróbálom, és odamegyek hozzá. Megkérdeztem, készíthetek-e egy közös képet, és roppant kedves volt, megengedte. Azt is elmondta, a családjával érkezett az osztrák fővárosba, egy díjátadóra.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik