Szórakozás

Hatalmas szájat csináltatott az RTL üdvöskéje

Újra feltöltette ajkait VV Veronika, akinek egyébként sem volt kis szája. A korábbi beavatkozás hatása azonban mostanra elmúlt, ezért döntött úgy, újra felpumpáltatja ajkait.

Veronikát az egész ország Virslis lányként emlegette egy időben, ugyanis Alekosz társkeresőjét azzal reklámozta, hogy „úgy bekapna a virslit”. Mindez persze attól volt érdekes, hogy Veronikának már akkor is hatalmas, feltöltött ajkai voltak.

A lányt egyébként szája miatt sokszor és sokan megszólták, a ValóVilágban is előfordult vele, hogy a gúnyolódás állandó céltáblájává vált. Ám ahogy telt, múlt az idő, Veronika szája egyre apadt, ami természetes folyamatnak számít, ugyanis felszívódó anyagot töltöttek az ajkaiba.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Szerettem volna újra dúsabb ajkakat, ezért úgy döntöttem, hogy ismét feltöltetem. Cristofel is pártolta az ötletemet. Igaz, azt is hozzátette, nagyon fél attól, hogy így most még szebb leszek, és mások is rám hajtanak. Én azonban nem vagyok olyan, aki megcsalja a másikat, ráadásul én Cristofelt nagyon szeretem” – mesélte az exvillalakó, aki miután megnyugtatta párját, azonnal alávetette magát a különleges beavatkozásnak.

A feltöltést egy különleges módszerrel végezték. Töltőanyagként Veronika saját vérét alkalmazták, amit előtte átcentrifugáuztak. A feltöltés csaknem fél órán át tartott és Veronika nagyon hősiesen viselkedett, hiszen még érzéstelenítést sem kért. Az eredménnyel elégedett, azt mondja, nagyon jól néz ki a feltöltött szája, ami egyébként környezetének is tetszik. A beavatkozással körülbelül fél évig biztosítják az ajkak teltségét.

Veronika arról is beszámolt, hogy már kezdi megszokni belső fogszabályozóját, ami miatt több mint egy héten keresztül nem tudott enni. A rágási nehézségek miatt sokat fogyott, amit persze nem bán. A Hír24-nek elmondta, most már helyreállt az élete, végre újra tud enni, nem szédül és tökéletesen érzi magát a bőrében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik