Szórakozás

Megható dologra költi az RTL-től kapott pénzét a jóképű srác

Egy romos kis házat vagy tanyát szeretne vásárolni a nyereményből az 1 Perc és nyersz! játékosa. Dániel Gergő itt szeretne kialakítani egy olyan környezetet, ahol kötetlenül bolondozhatnak a nevelőotthonben felnövő gyerekek.

Több vetélkedőben is szerencsét próbált már Dániel Gergő, az 1 Perc és nyersz! mai adásának nyertese. Azonban ez volt az a játék, amit minden eddiginél jobban élvezett. „Természetesen motivált a nyeremény, de a feladatok is nagyon tetszettek. Élveztem szinte mindegyiket” – árulta el a Hír24-nek Dániel Gergő, aki végig higgadtan teljesített. Ám az utolsó feladat kifogott rajta. „Végig olyan játékokat kaptam, amiket szerettem és jó voltam benne. Az utolsó feladat azonban a szerencsén is múlott” – mesélte az 1 Perc és nyersz! játékosa, akinek élete rendkívül kacifántosan alakult ez idáig. „Annak idején vadászgép-szereléssel is foglalkoztam. Jelentkeztem a honvédséghez, hogy megússzam a sorkatonaságot. A dolgok elméleti része tényleg érdekelt, de egy év múlva elvi kérdések miatt önként távoztam innen. Nem szeretem az erőszakot, és elutasítom a háborút is” – nyilatkozta Gergő, aki végül a gyereknevelésben talált megnyugvást.

„Egy szerencsés véletlennek köszönhetően kerültem be a gyermekotthonba, akkor még látogatóként. Most már hat éve vagyok itt, mint nevelő. Ezen a pályán képzelem el az életem” – árulta el az 1 Perc és nyersz! mai adásának játékosa, aki a nyereményét is a gyerekek fejlődésére áldozza majd. „Nem örülök annak, hogy a gyermekotthon a város közepén van, ezért szeretnék egy kis házat vagy egy tanyát venni, ahol majd kedvükre nyaralhatnak a srácok. Jó lenne, ha itt gyerekeket táboroztathatnék, vagy lovasterápiás foglalkozásokat tarthatnék” – mesélt jövőbeli terveiről az 1 Perc és nyersz! három milliót bezsebelő játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik