Szórakozás

Rengeteg pénzt kapott a híres magyar szépség jóképű testvére az RTL-től

Esküvője és nászútja finanszírozására költi az 1 Perc és nyersz!-ben megszerzett nyereményét Magony Péter, a híres szépségkirálynő, Magony Szilvi testvére.

Magabiztosan menetelt előre a játéban Magony Péter, aki az 1 Perc és nyersz! játékosaként egy életre szóló élményhez jutott. „Leginkább azért jelentkeztem a játékba, hogy megtörjem a szürke hétköznapokat. Szerencsére ez sikerült is. Ezt a játékot szinte rám szabták. Rendezvényszervezőként sok hasonló játékos megoldást láttam már, de a munka más terep. Ez a játék teljesen kikapcsolt és felvillanyozott egyszerre” – nyilatkozta a Hír24-nek Magony Péter, aki leginkább a játékok több napos gyakorlását élvezte.


Magony Péter a feladatok utáni katarzist élvezte a legjobban

„A változatos feladatokon túl a másik meghatározó élményem az volt, amikor a műsorban egy-egy sikeres feladat elvégzése után átjárt a katarzis. Igazi sikerélmény volt, hogy legyőztem az időt, és a közönség ovációját élvezhettem” – mesélte Magony Péter, akinek sikerében testvére, Magony Szilvi is osztozott.
„Nagyon jó a viszonyom a testvéremmel, akit leginkább szépségkirálynőként ismerhetett meg a nagyérdemű. Napi tizenkét órát töltünk együtt, hiszen közös céget vezetünk. A viszonyunk ennek ellenére remek, nagyon jó testvérek vagyunk. Így amikor jelentkeztem a műsorba, ő is mindenben támogatott és szurkolt is értem” – árulta el az 1 Perc és nyersz! játékosa, akinek régóta dédelgetett álma, hogy kijusson Costa Ricára.

„Nagy szenvedélyem a kávé, és a hozzá kapcsolódó barista tevékenység. Ez is közrejátszott abban, hogy beleszeressek Costa Ricába. Remélem, egyszer eljutok oda, ám a nyereményemet most nem erre fogom fordítani” – mesélte a szépségkirálynő testvére, akinek a sors most egészen másfelé tereli az útját. „Augusztus 4-én lesz az esküvőm, a nyereményt leginkább ennek finanszírozására szeretném fordítani. Bár a nászút most nem Costa Ricára lesz, remélem így is marad még az összegből egy szép kiruccanásra” – nyilatkozta reménytelien a vetélkedő nyertese, aki bravúros játékával 1 millió forintot nyert az RTL vetélkedőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik