Szórakozás

Felfordul a világ a “Jóban Rosszban”-ban

Egy év után, március 7-től a TV2 képernyőjén láthatják viszont a Jóban Rosszban rajongói Végh Juditot. A színésznő gyermeke születése miatt kapott „kimenőt”, és most újult erővel alakítja Dórát, aki visszatérésével igencsak felforgatja Csillagkút, azon belül is Veronka és Viktor életét.

Steiner Dóra a Csillagvirág Klinika kedves, segítőkész doktornője egy brazíliai expedíció miatt hagyta el a kisvárost egy éve. A Végh Judit által megformált karakter most visszatér, de már korántsem az a kedves lány, aki volt.

„Annyit elárulhatok, hogy Dóra rengeteget változott amióta elutazott. Nem hiszem, hogy a nézők kedvence lesz, mert cseppet sem kedves lány vált belőle” – titokzatoskodott Végh Judit. – Színészileg nagyon jó kihívás egy ilyen karaktert játszani, az ember beleviheti az elfojtott negatív energiáit, ezért hálás vagyok a stábnak. Még akkor is, ha kicsit tartok tőle, hogy a közönség hogy fogadja az új Dórát” – tette hozzá a színésznő, aki boldogan tért vissza a Jóban Rosszban stábjához.

„Iszonyatos feltöltődést jelent, hogy újra dolgozhatok. Szerencsére az nem volt kérdés, hogy kicsi mellől visszatérek-e a kamera elé. Mivel nem folyamatosan dolgozunk, rengeteg időt tudok a fiammal, Bencével tölteni. A kihívást az jelentette, hogy olyan bébiszittert találjunk, akire esetenként nyugodt szívvel bízhatjuk rá a gyerkőcöt” – árulta el Végh Judit. – „Bevallom, korábban féltem attól, hogy a díszletben is azon fogok gondolkozni, hogy mi lehet Bencével, hogy nem tudom majd a forgatás alatt kizárni az aggodalmamat. Szerencsére ez nem így történt, mindig nyugodt lehetek, hogy Bence jó kezekben van” – tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik