Szórakozás

Havas lecsapott: a forgatás után lelécelt Annácskával

Két év után a Frizbi felvételén találkoztak újra! Havas lemondta Kelemen Anna taxiját is, hogy magával vihesse a Playmate-et.

Hatalmas puszik és mosolyok közepette esett egymás nyakába Kelemen Anna és Havas Henrik a Frizbi felvételén, ahová mindkettejüket meghívták, igaz, ezúttal egyiküknek sem szólt senki, hogy a másikuk is jelen lesz. A közös botránykönyv megjelenését követően Anna és a Tanár úr csak néhány alkalommal találkozott, két éve azonban egy szót sem váltottak. A viszontlátás során azonban Havasban újra “feléledt a tűz”, hiszen munkatársunk füle hallatára közölte Annával, beszélniük kellene. Erre talán hamarabb is sor került, mint hogy gondolták volna. A műsor felvételét követően ugyanis Havas jelezte a produkció gyártásvezetőjének, Anna taxiját nyugodtan mondják le, magával viszi.

A visszatérő Kelemen Anna a Hír24-nek azt is elárulta, mi történt a közös autózás során.

„Mindig is tiszteltem és kedveltem őt. Jó a viszonyunk, a jelek szerint most is, annak ellenére, hogy évek óta nem tudtunk egymásról. Nem volt alkalmunk egyelőre beülni valahová, vagy nyugodt körülmények között beszélgetni egyet, hiszen mindketten fáradtak is voltunk. Mindenesetre abban maradtunk, rövidesen újra beszélünk és találkozunk. Van miről. Ő egyelőre külföldre utazik, de amint hazaér, az elsők között leszek, akit hív majd” – mosolygott Anna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik