Szórakozás

Öngyilkos akart lenni a magamutogató valóságshow-sztár

Tila Tequila múlt héten többször megpróbált véget vetni az életének, ezért most elvonóra és pszichiátriai kezelésre küldték.

A tévétörténelem egyik legutáltabb valóságshow szereplője, Tila Tequila többször is farkasszemet nézett a halállal múlt héten. A vetkőzéseiről hírhedt modell szerda este agyi aneurizmát kapott, és a fájdalmai miatt kétdoboznyi kemény fájdalomcsillapítót tömött magába. A kínjai azonban továbbra sem enyhültek, ezért elkeseredésében kitörte szobája ablakát, hogy kivesse magát rajta. Ereje viszont nem volt az öngyilkossághoz, így egyik barátja szerencsére még időben rátalált, és kórházba vitette.

Később kiderült, hogy Tila az érproblémái előtt is folyamatosan utalgatott rá, hogy végezni fog magával, és több alkalommal meg is kísérelte. Ezért most menedzsere rábeszélte, hogy menjen elvonóra gyógyszer és kábítószer függőségei miatt, valamint pszichológiai kezeléseknek is alávetik majd. A káros szenvedélyeitől azonban talán még nagyobb probléma, hogy az aneurizma miatt jelenleg kerekesszékben ül, és alig bír beszélni. Az orvosai szerint pedig elképzelhető, hogy maradandó agykárosodásokat szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik