Szórakozás

Nicsak, kivel flörtöl Fridi?

Návay-Dorner Ritának, a Legyen Ön is Milliomos! következő játékosának már lánykorában is tetszett Friderikusz Sándor. A hölgy a játékban is elhalmozta bókokkal Friderikuszt.

Talán maga Friderikusz Sándor sem számított arra, hogy a Legyen Ön is Milliomos! soron következő játékosa egy őszinte vallomással lepi meg. Pedig Návay-Dorner Rita pontosan ezt tette, nem kis meglepetést okozva ezzel a műsorvezetőnek. „Az igazság az, hogy Friderikusz Sándor korábban is rendkívül tetszett. Ezt a műsorban tudtára is adtam, amin jót derültünk mindketten. Zavaromban azonban lehet, hogy olyan dolgok is kicsúsztak a számon, amik zavarba ejtőek voltak. Sándor azonban jól kezelte a dolgot és a rögtönzött flörtöm” – emlékszik vissza Rita, akinek korábban is volt szerencséje Friderikusz Sándor közelébe férkőzni.

„Nyíregyházán ugyanabban az utcában és házban laktunk, amelyben Sándor édesanyja. Kicsi a világ” – tette hozzá mosolygósan a Legyen Ön is Milliomos! játékosa, aki szerint a műsorvezető kifejezetten kedvesen és segítőkészen viszonyult hozzá. „Sándor nagyon segítőkész volt, próbált terelgetni, s egy kis humorral oldani a feszültségem. Én ugyanis annyira rágörcsöltem arra, hogy a következő kérdésre nem fogom tudni a választ, hogy muszáj volt egy kis feszültségoldást bevetnie” – árulta el a jelenleg munkát kereső Rita, akinek bókokkal tűzdelt játékát ma este tekinthetik meg a nézők, a Legyen Ön is Milliomos! esti adásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik